Avoinna

MA – PE 10 – 18
LA 10 – 15
SU 11 – 15

UUSI TUOTEPERHE, TERVETULOA!

Jaa tämä artikkeli

Plantes & Parfums sarja!
Terkkuja Hiiden Kirppikseltä! Tässä postauksessa pääset tutustumaan meidän uuteen tuoteperheeseen. Tervetuloa tutustumaan myös paikan päälle!

Terkkuja Hiiden Kirppikseltä! Tässä postauksessa pääset tutustumaan meidän uuteen tuoteperheeseen. Tervetuloa tutustumaan myös paikan päälle!

Kirppiksellemme on saapunut uusia ihania tuotteita! Nimittäin Plantes & Parfums sarja! Meiltä voit siis nykyään kirppiskierroksen lomassa ostaa ihania pyykkietikoita, palasaippuaa, huonetuoksuja sekä silitysvettä.

Tällä hetkellä pyykkietikkaa löytyy kuudessa eri tuoksussa. Tuoksuina ovat ihanat cotton flower, white bamboo, peony & lily of the valley, linen dream, garden of eden sekä green tea. Nämä kyseiset pyykkietikat tekee pyykistä ihanan tuoksuisen sekä raikkaan. Se poistaa pesuaine- ja kalkkijäämät koneesta ja kirkastaa värejä. Tuotetta voi käyttää myös siivouksessa. Pyykkietikka on 500 ml pakkauksessa.

Palasaippuaa löytyy tällä hetkellä kolmessa eri tuoksussa. Tuoksuina ovat fleur de coton, marine sekä the et yuzu. Palasaippua on 100g paketissa. Huonetuoksuja löytyy samoissa tuoksuissa kuin pyykkietikkaakin, mutta tällä hetkellä myynnistä löytyy tuoksuja linen dream, white bamboo sekä peony & lily of the valley. Huonetuoksu on 100 ml pakkauksessa.

Yrittäjien suosikki tuotteet ja tuoksut:
Jennan suosikit ovat white bamboo huonetuoksu sekä fleur de coton palasaippua.
Katin suosikit ovat green tea pyykkietikka sekä peony & lily of the valley huonetuoksu.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin paikan päälle! Jokaisesta tuoksusta on testeri, jolloin voit valita sinulle mieleisen tuoksun. Mahdollisesti tuoteperhe kasvaa, mikäli kysyntää riittää! Nähdään Hiiden Kirppiksellä <3

Tästä blogista

Tervetuloa lukemaan artikkeleita kirppiselämästä. 

Viimeisimmät artikkelit

Seuraa facebookissa

×

 

Hei!

Klikkaa alla olevaa kontaktia aloittaaksesi chatin kanssamme.

× Myös WhatsApissa