VIIVAKOODILLISET HINTALAPUT

Olethan huolellinen hintalappujen teossa. Jos pidät taukoja lappujen tekemisen välillä, muista sulkea selain ja jatkaessasi avata sivu uudelleen. Hintalaput ovat haettavissa kirpputorilta aikaisintaan seuraavana aamuna siitä kun olet hintalappuja tallentanut.

Hintalappujen tekeminen internetissä, kirpputori tulostaa asiakkaalle:

Mene osoitteeseen http://varaapaikka.com/hiiden/hinta.pl

Hintalappujen tekeminen on hyvin yksinkertaista. Anna meiltä saamasi ASIAKASNUMERO ylimpään kenttään. Seuraavaksi voit syöttää hinnan sekä tuotteen nimen. Kun nämä tiedot ovat syötetty, paina vain ” TALLENNA HINTALAPPU” näppäintä. Tällöin järjestelmä lähettää hintalapun kirpputorille ja voimme ne tulostaa. Täytä tiedot huolellisesti sillä joka kerta kun painetaan ” tallenna hintalappu” näppäintä, tiedot lähtevät heti kirpparin järjestelmään. Kun olet tehnyt kaikki hintalaput, sulje selaimen ikkuna. Voit mennä uudestaan sivulle milloin tahansa ja tehdä uusia hintalappuja. Hintalapun tiedot ovat nähtävissä vain kirpputorin kassan henkilökunnalla. Hintalappuja tulostetaan päivittäin kirpputorilla ja ovat näin ollen tekemistä seuraavana päivänä käytettävissä asiakkaalla.

Hintalappujen tekeminen / tulostaminen kotona:

Halutessasi voit tulostaa viivakoodilliset hintalaput myös kotona. Tarvistet tähän tarkoitetun ohjelman jonka voi ladata osoitteesta: http://varaapaikka.com/hiiden.zip. (Vain windows käyttöjärjestelmä). Ohjelma asentaa työpöydälle ”tarrat” kuvakkeen jota tuplaklikkaamalla aukeaa ohjelma. Ohjelmassa on ”käyttöohjeet” näppäin jossa tarrojen tekeminen ohjeistetaan tarkasti. Muistathan täyttää huolellisesti asiakasnumeron, pöytänumeron sekä hinnan. Ohjelma on tarkastettu viruksista, joten mahdolliset suojausohjelmien estot tulee ohittaa ja sallia asennus.

 

Nyt kirpparilla on myös asiakkaille tietokone, jolla voi vapaasti tehdä hintalappuja paikan päällä.

 

Jos et ole vastaanottanut asiakasnumeroasi, saat sen meiltä puhelimitse tekstiviestillä (050 501 0282), sähköpostilla (info@hiidenkirppis.fi) tai käymällä paikan päällä.

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne. =)