Avoinna

MA – PE 10 – 18
LA 10 – 16
SU 11 – 16

10 VINKKIÄ HYVÄÄN MYYNTIIN

Jaa tämä artikkeli

Terveisiä Hiiden Kirppikseltä! Tässä postauksessa annamme meidän 10 vinkkiä hyvään myyntiin. Ota tästä vinkit talteen!
  1. Oikean hintaiset tavarat myyvät parhaiten. Mieti miten hinnoittelet tuotteesi. Liian kalliilla hinnoilla tavara ei liiku. Hyvä sääntö hinnoitteluun: Mieti, millä hinnalla olisit itse valmis kyseisen tuotteen ostamaan kirpputorilta. 
  1. Ehjät ja siistit tavarat myyvät. Älä tuo rikkinäisiä tuotteita myyntiin! Tavarat kannattaa myös siistiä/putsata ennen myyntiin tuontia. Esimerkiksi likaisia kenkiä ei tee kenenkään mieli ostaa.
  1. Puhtaat sekä ehjät vaatteet myyvät. Tarkista ennen myyntiin tuontia vaatteesi kunto. Reikäset, tahralliset sekä nukkaiset vaatteet eivät mene kaupaksi. 
  1. Siisti myyntipaikka myy paremmin. Käy siis järjestelemässä paikkaasi päivittäin. Sotkuisesta myyntipaikasta on vaikea tutkia kaikkia ihania aarteita. Hiiden Kirppikseltä löytyy myös myyntipaikan siivouspalvelu, mikäli itse et ehdi pöytää tulla järjestelemään. 
  1. Älä ahda myyntipöytää liian täyteen. Liian täynnä oleva myyntipaikka menee helpommin sotkuun. Lisäksi myös silloin ei näe kaikkea heti, mitä on myynnissä. Täytä myyntipaikkaa sen mukaan, mitä kaupaksi menee. 
  1. Tarkkaile hintojasi ja alenna niitä, mikäli kauppa ei meinaa käydä. Tai vaihda tavaroita ja kokeile myydä tuote myöhemmin uudestaan. Jos alennat hintoja, muista vaihtaa kokonaan uusi hintalappu!
  1. Myyntijakson lopussa voi myyntiä vauhdittaa alennuksella. Yleisin alennus on -50%, mutta on mahdollista saada muitakin alennusprosentteja. Mikäli jotakin tuotetta et halua myydä alennuksella, ota se silloin pois myynnistä.
  1. Väärän sesongin tavara ei myy. Älä siis tuo kesän helteillä myyntiin toppatakkeja! Myöskään mekot ja topit eivät liiku niin hyvin talvella. Varaa myyntipaikka sellaiselle ajankohdalle, mikä sopii myytäviin tuotteisiin!
  1. Myyntipaikkaan voi laittaa mainostekstejä! Esimerkiksi lastenvaatteita myydessä, kannattaa merkitä mitä kokoja paikasta löytyy. Silloin juuri niitä kokoja tarvitseva kiinnostuu paremmin. Pätee myös aikuisten vaatteissa!
  1. Pidetään yhdessä kirpputori siistinä ja viihtyisänä! Näin kaikilla on mukava käydä kirppiskierroksella sekä etsiä ihania aarteita!

Hiiden Kirppis toivottaa kaikille onnistunutta myyntijaksoa! Nähdään Kirppiksellä <3

Tästä blogista

Tervetuloa lukemaan artikkeleita kirppiselämästä. 

Viimeisimmät artikkelit

Seuraa facebookissa

×

 

Hei!

Klikkaa alla olevaa kontaktia aloittaaksesi chatin kanssamme.

× Myös WhatsApissa