Avoinna

MA – PE 10 – 18
LA 10 – 15
SU 11 – 15

TERVETULOA HIIDEN KIRPPIKSELLE

Jaa tämä artikkeli

Terveisiä Hiiden Kirppikseltä! Nyt luvassa pientä esittelyä itsepalvelukirpputoristamme. Toivottavasti pidät esittelystämme!

Hiiden Kirppis sijaitsee Vihdissä, aivan Nummelan sydämessä. Olemme keskeisellä paikalla, Nummelan Prisman sekä Mustin & Mirrin vieressä. Liiketilaan on saatu yli 100 myyntipaikkaa, joten valikoimaa löytyy aivan varmasti jokaiselle. Pyrimme pitämään kirpputorimme siistinä sekä viihtyisänä panostamalla järjestyksen ylläpitämiseen.


Hiiden Kirppis on perheyritys, jossa ovat yrittäjinä äiti ja tytär. Tiivis perhesuhde auttaa kehittämään yritystä koko ajan paremmaksi. Ideoita on pienistä suuriin, joita pyritään tekemään aina kuin mahdollista. Myös motivaatio aina paremmasta ja toimivammasta kirpputorista on päällimäisenä mielessä.

Kirpputorillamme on kolme erilaista myyntipaikkaa, jotta kaikille löytyisi omiin tarpeisiinsa sopiva myyntipaikka. Myyntipaikka + rekki yhdistelmä sopii kaikille, joilla on myytävää aivan laidasta laitaan. Myyntipöydälle mahtuu paljon tavaraa sekä rekkiin saa vaatteet kauniisti esille. Lisäksi löytyy pelkkä myyntipaikka, johon on hyvä tuoda myyntiin tavaraa. Tämä myyntipaikka on hyvä, jos rekkiä ei tarvitse. Viimeisenä muttei vähäisimpänä löytyy rekki, joka on tarkoitettu vain vaatteita myyvälle myyjälle.

Viimeisimpänä suurimpana muutoksena on remontoitu lisätilamme, joka toimi ennen varastona. Nykyään lisätilassamme toimii Hiiden Boutique, jossa on myynnissä uusia kauniita vaatteita sekä Jenna Halme Makeup meikkipiste. Kaiken tämän lisäksi putiikissamme saatat välillä nähdä myös muiden yritysten tuotteita. Putiikissa järjestämme väliajoin myös naisteniltaa, joka on tullutkin huippu suosituksi. Ideoissa on myös järjestää lisää erilaisia teemailtoja.

Toivotamme sinut tervetulleeksi kirppiksellemme sekä ihanaan putiikkiimme! Nähdään Hiiden Kirppiksellä <3

Tästä blogista

Tervetuloa lukemaan artikkeleita kirppiselämästä. 

Viimeisimmät artikkelit

Seuraa facebookissa

×

 

Hei!

Klikkaa alla olevaa kontaktia aloittaaksesi chatin kanssamme.

× Myös WhatsApissa