Avoinna

MA – PE 10 – 18
LA 10 – 16
SU 11 – 16

OHJEET

Myyntipöytä

Myyntipöydässä on 3 hyllytasoa. Voit valita joko rekillisen tai rekittömän pöydän tarpeesi mukaan.

Vitriinitila arvokkaammille pientavaroille

Arvokkaammat pikkutavarat sijoitetaan kassan läheisyydessä sijaitseviin vitriineihin.

 

Varaa oma myyntipaikkasi ja tuo tarpeettomat tavarasi löytämään uuden kodin!

Meillä ei ole vakituisia vaihtopäiviä, joten Sinun on miellyttävä asioida juuri silloin kuin itsellesi parhaiten sopii. Olit sitten ostoksilla tai myymässä 🙂

Tuotteilla ei ole vaihto-eikä palautusoikeutta.

Aloitus

Kun varaat netistä myyntipaikkaa, voit kirjautua Kirppari-Kalleen tunnuksillasi. Mikäli et muista tunnuksiasi, voit ne pyytää Kirppiksen henkilökunnalta laittamalla esim. tekstiviestin tai painamalla Kirppari-Kallen sivuilta “unohditko salasanasi?” – kohtaa. Jos taas olet uusi asiakas, voit luoda itsellesi tunnukset ja kirjautua sisään.

Laitamme varausvahvistuksen varauksestasi korkeintaan muutaman päivän kuluessa, jossa näkyvät kaikki oleelliset tiedot kuten asiakasnumerosi.

Jos kuitenkin haluat peruuttaa myyntipaikkasi, tulee se tehdä 3päivää ennen aloittamista. Muutoin perimme 100% vuokran hinnasta.

Varaamasi myyntipaikka on käytössäsi jo alkamispäivää edeltävänä iltana 30min ennen sulkemista. Arkisin siis 17.30-18.00 sekä viikonloppuisin 15.30-16.00. Tämä aika on varattu tavaroiden tuontiin. Samalla kerralla tehdään kirjallinen sopimus vuokrauksesta sekä myyntipaikan maksu hoidetaan. Tavaraa saa tuoda lisää koko myyntijakson ajan ja kannattaakin tuoda. Siisti myyntipöytä myy myös enemmän.

Hälyttimet kuuluvat vuokrahintaan. Käytössäsi on kovahälytin, vaijerihälytin sekä tarrahälytin. Henkilökuntamme opastaa mielellään niiden käytössä.

Jatkaminen

Sinulla on mahdollisuus jatkaa myyntipaikassasi uusi myyntikausi, mikäli sitä ei ole myyty eteenpäin. Ilmoitathan siis myyntipaikkaa varatessasi ajatuksesi vuokra-ajasta.

Lopetus

Myyntipaikka tulee tyhjentää vuokra-ajan viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemisaikaa. Arkisin siis klo. 17.00 mennessä sekä viikonloppuisin klo. 15.00 mennessä. Tarkista myös “hinnattomat” -rekki, sillä tavaroista saattaa tippua hintalappu. Kannattaa myös kiertää kirppiksen muut myyntipöydät, sillä joskus tavarat saattavat kulkeutua vääriin myyntipöytiin.

Jos myyntipöytää ei ole sopimuksen mukaan tyhjennetty, Hiiden Kirppis tyhjentää pöydän sekä veloittaa sen tyhjentämisestä 20€. Tavaroiden säilytys 5€/päivä. Myyntitilitys tilitetään asiakkaan ilmoittamalle tilille 3-5 arkipäivän kuluessa.

Henkilökuntamme auttaa mielellään, älä epäröi kysyä 🙂

×

 

Hei!

Klikkaa alla olevaa kontaktia aloittaaksesi chatin kanssamme.

× Myös WhatsApissa