Info

Hiiden kirppikseltä löytyy myyntipöytiä vaatetangon kanssa tai ilman sekä vitriinitilaa arvokkaammille tavaroille.

Myyntipöydässä on 3 hyllytasoa. Voit valita joko rekillisen tai rekittömän pöydän tarpeesi mukaan.

Myyntipöydässä on 3 hyllytasoa. Voit valita joko rekillisen tai rekittömän pöydän tarpeesi mukaan.

Arvokkaammat pikkutavarat sijoitetaan kassan läheisyydessä sijaitseviin vitriineihin.

Varaa oma myyntipaikkasi ja tuo tarpeettomat tavarasi löytämään uuden kodin!

Meillä ei ole vakituisia vaihtopäiviä, joten Sinun on miellyttävä asioida juuri silloin kuin itsellesi parhaiten sopii. Olit sitten ostoksilla tai myymässä 🙂

Tuotteilla ei ole vaihto-eikä palautusoikeutta.

MYYNTIPÖYDÄN VUOKRAUS

Aloitus

Varaamasi myyntipöytä on käytettävissäsi alkamispäivää edeltävänä iltana 30 min ennen sulkemista (arkisin 17.30-18.00, la-su 15.30-16.00).

Myyntipaikasta tehdään kirjallinen vuokrasopimus. VUOKRA MAKSETAAN MYYNTIKAUDEN ALKAESSA TAVAROITA TUOTAESSA, SOPIMUSTA TEHDESSÄ. Minimi vuokra-aika on yksi (1) viikko.

Tavaraa voi ja kannattaa tuoda lisää tarpeen mukaan koko myyntikauden ajan. Siisti myyntipöytä myös myy enemmän.

Hälyttimet sisältyvät vuokrahintaan.

Kaikille pöydän vuokraajille kuuluu nyt vuokrahintaan myös ilmaiset hälyttimet. Hälyttimiä on kolmea erilaista; Kovahälytin, vaijerihälytin sekä tarrahälytin. Henkilökuntamme opastaa mielellään hälyttimien käytössä.

Mikäli haluat perua jo tehdyn varauksen, teethän sen 3 vrk ennen myyntikauden alkua. Näin saamme pöydän vuokrattua edelleen. Peruuttamattomasta varauksesta perimme 30 euroa.

Jatkaminen

Sinun on mahdollista jatkaa samassa paikassa uusi myyntikausi, mikäli sitä ei ole vielä myyty eteenpäin. Ilmoitathan siis myyntipaikkaa varatessasi ajatuksesi vuokra-ajasta. Tämä palvelee meitä kaikkia!

Lopetus

Pöytä tulee tyhjentää vuokra-ajan päättymispäivänä tuntia ennen sulkemista (arkisin 17.00 mennessä, la-su 15.00 mennessä). Tarkista ”sekalaista”-tanko sekä mahdollisesti muut myyntipöydät, varsinkin oman pöytäsi läheltä. Mikäli pöytää ei ole sopimuksen mukaan tyhjennetty, Hiiden Kirppis tyhjentää pöydän ja veloittaa pöydän vuokraajalta 20 euroa (vähennetään suoraan myyntipöydän tuotosta). Tavaroiden säilytys 5 euroa / pv. Myyntitilitys tilitetään asiakkaille vuokra-ajan päätyttyä 3-5 arkipäivän kuluessa. Välitilityksiä voidaan maksaa viikoittain asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Yleistä

Kaikkien tavaroiden on mahduttava omalle vuokratulle myyntipaikalle! Tavaroiden jättäminen käytäville, lattioille tai rekkien alle on ehdottomasti kielletty. Myyntipöytiin ei saa tehdä omia muutoksia. Kaikkien omien ruuvien, koukkujen, tankojen ym. kiinnitys on ehdottomasti kielletty. Hiiden Kirppiksellä on oikeus vahingonkorvaukseen mikäli vuokraaja vahingoittaa myyntipaikkaa tahallisesti.

Jokaiseen tuotteeseen tulee kiinnittää Hiiden Kirppiksen oma viivakoodillinen hintalappu, josta näkyy selvästi hinta, tuotteen nimi sekä myyntipöydän numero. Viivakoodi tulee olla suorassa ja viivakoodi- lukijalla luettavissa. Hiiden Kirppis ei vastaa epäselvästi kirjoitettujen (tai viivakoodi ei luettavissa) lappujen tilitysvirheistä. Varmistathan, että hintalappu pysyy tuotteessa kiinni koko myyntiajan kiinnittämällä sen kunnolla!

Jos muutat hintaa, tee aina uusi lappu. Emme myy tuotteita, joissa on korjailtu hinta! Mikäli lappu on irronnut, jää tuote myymättä ja siirtyy ”sekalaista”-tankoon.

DVD-levyt/pelit voit tuoda kassalle asiakkaan omassa kansiossa tai erillisessä kotelossa säilytykseen ja tuotteen kotelon sijoittaa tyhjänä myyntipöytään. Sekä pöydässä että säilytyksessä olevissa tuotteissa tulee olla selkeästi vähintään pöydän numero. Tuotteet pitää myös numeroida.

Hiiden Kirppis säilyttää asiakkailta jääneitä tavaroita vuokra-ajan päätyttyä 7 vrk ”sekalaista”-tangossa, jonka jälkeen ne siirtyvät Hiiden Kirppiksen omaisuudeksi. Hiiden Kirppiksellä on oikeus julkaista kuvia myyntipöydistä ja myytävistä tavaroista mm. kotisivuillaan.

Hiiden Kirppis ei vastaa myynnissä olevien tavaroiden katoamisesta, tuhoutumisesta tai vahingoittumisesta myyntiaikana varkauden, ilkivallan, tulipalon, vesivahingon tai muun syyn takia. Pyrimme parhaamme mukaan valvomaan tuotteita. Hiiden Kirppiksellä on tallentava kameravalvonta.

Pöydän vuokraaja vastaa siitä, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan sekä myyntiin tuomiensa tavaroiden mahdollisista viranomaismaksuista ja kaiken tyyppisistä veroista. Vuokra-aikana tavarat ovat pöydän vuokraajan omaisuutta ja kaikki niihin liittyvät vastuut kuuluvat hänelle. Hyvän myynnin saamiseksi kannattaa tuoda siistejä ja ehjiä tavaroita / vaatteita myyntiin. Tuotteita kannattaa tuoda päivittäin lisää – ei kerralla kaikkea. Liian täysi pöytä on helposti epäsiisti. Voit päivittäin käydä järjestämässä pöytääsi ja näin houkutella ostajia eli lisää myyntiä. Mahdollisuus myös ostaa ylläpitopalvelu (kts. hinnasto).

Myyntiin ei saa tuoda elintarvikkeita, lääkkeitä, aseita, myrkkyjä, herkästi syttyviä aineita, laitteita, joista aiheutuu käyttäjälle vaaraa, aikuisviihdettä, ilman tekijänoikeuksia valmistettuja äänitteitä tai muita ns. piraattituotteita. Mikäli myyjä tuo em. tuotteita myyntiin ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, on hän korvausvastuullinen haitasta täysimääräisenä. Huomioi, että lapsille vaaralliset esineet (esim. terävät esineet, kemikaalit) ovat heidän ulottumattomissaan. Mikäli epäilet jonkun tuomasi tuotteen kuuluvan edellä mainittuihin, niin tulethan tarkistamaan kassalta. Rikkinäisen tavaran esim. sähkölaitteen myynti on kielletty siitä erikseen mainitsematta. Tuotteet, jotka koostuvat osista (esim. palapelit, leikkivälineet, koottavat tuotteet yms.) ja jotka ovat puutteellisia, myynti on kielletty siitä erikseen mainitsematta. Henkilökunnalla on oikeus poistaa myynnistä sopimattomaksi katsomansa tuotteet.

Henkilökuntamme auttaa mielellään, älä epäröi kysyä 🙂